Pille Allik-Trepp

Olen pikaajalise kogemusega hingamisterapeut, kes on aidanud inimestel avastada teadlikumat elu läbi hingamise ja enesearengu. Mul on üle 10-aastane kogemus Teadliku Loomise ja Hingamise Akadeemia assistendina ning viimased 6 aastat olen kaasjuhendajana panustanud selle toetava kogukonna kasvu.

Minu rännak hingamisterapeudina sai alguse pärast Tallinna Ülikooli loodusteaduste eriala magistrikraadi (MSc.) omandamist ja E.T.A. Tantsukooli juhatajaks olemist. Avastasin, et minu tõeline kirg ja kutsumus seisnevad kogukonnas, kus hingamine ja teadlik loomine mängivad võtmerolli.
Lõpetasin 2013. aastal Algallika Protsessi ja Hingamistöö 4-aastase terapeudi- ja superviisoriõppe ning olen läbinud Binnie A. Dansby teadliku raseduse ja sünnituse kursuse. Olen pidevalt rikastanud oma oskusi enesearengu, pedagoogika ning kehapsühhoteraapia valdkonnas.
Samuti olen täiendanud end tantsu- ja liikumisteraapia alal Tallinna Ülikoolis ning oman rahvusvahelist OSHO® aktiivsete meditatsioonide juhendaja sertifikaati olles lõpetanud aastase õppe Eesti Meditatsiooni Koolis.

Lisaks TLHA kursuste juhendamisele pakun individuaalseid hingamisteraapia sessioone. Minu südameprojektiks on “Sünni Vägi”, kus toetan inimesi teadliku elu loomisel ning viin läbi ka 10-osalist individuaalset kursust sellel teemal. Samuti armastan aegajalt kasutada looduslikke eeterlikke õlisid AromaTouch™ Tehnika abil, et pakkuda inimestele lõõgastavat ja toetavat kogemust.

Olen õnnelik ja tänulik, et minu elurännak on viinud mind kutsumuse ja tööni, mis võimaldab mul toetada inimeste teekonda ning samal ajal ise kasvada ja inspireeruda!
Lisaks hingamistööle ja inimeste toetamisele naudin kirglikult tantsimist ja looduse ilu avastamist.

Minu kontaktid:
e-mail: info@teadlik-loomine.ee
tel.: 5333 1311