Elo Tuppits

Elo Tuppits kasutab oma töös erinevaid coachingu ehk arengutoetamise tööriistu, hingamistööd ja TRE-d (stressi ja pingete vabastamise harjutusi), et lõdvestuda, luua selgust oma eesmärkides, panna lihtsal moel paika plaanid oma eesmärkide saavutamiseks ning hoida motivatsiooni soovitud reaalsuse loomiseks. 

Alates 2004. aastast tegeleb aktiivselt vabastava hingamisega ja teiste hingamistöö vormidega, olles osalenud erinevate õpetajate kursustel (Lena Kristina Tuulse, Binnie Dansby, Dan Brule, Bo Walström, Rani Spets, Sofia Sjöblom, Leonard Orr, Ole Ry ja Susanne Andres jt). Elo on lõpetanud  Rootsi Inspiraktiva hingamisterapeutide 2-aastase väljaõppe ning kuulun aastast 2010 Rahvusvahelisse Hingamistöö Föderatsiooni (IBF), mille Eesti esindaja hetkel olen ja mille iga-aastastel konverentsidel end täiendan.
Lisaks olen TRE pingete ja trauma vabastamise harjutuse sertifitseeritud juhendaja. Ta on lahenduskeskse coachingu  arengutoetaja ning meeskonnacoachi väljaõpe (Erickson International, Kanada). Iseennast toetan regulaarselt ka vabatantsu, matkamise ja spordiga (jooks, suusatamine).

Akadeemiliselt taustalt on ta politoloogiamagister (Sussexi Ülikool, UK) ning on töötanud aastaid arendades avaliku sektori suuri organisatsioone. Selles töös on ta eesmärk olnud luua selline keskkond, mis oma töötajaid inspireerib ja toetab, kus töötajad jäävad ka väga intensiivselt panustades terveks ja rõõmsaks. Oma arengus olen jõudnud kohta, kus saan ühendada organisatsioonide arendamise, coachi ja kehatöö juhendaja kogemuse. Ta teeb nii individuaaltööd kui juhendab gruppe.