Epp Sussen

Hingamistöö on aidanud mul leida sisemise rahu ning andnud tehnikad, millega seda rahu säilitada igapäevaste väljakutsete raames, aga ka pingelisemates olukordades.
Loovus aitab mul leida vajalikud lahendused. Hingamistööga olen tegelenud peaaegu 10 aastat.

Minu tee hingamistöö juurde algas Leonard Orri Eestis Algallikalt toimunud kursusega 2013. aastal. Teadliku Loomise ja Hingamise Akadeemia lõpetasin 2020. aasta veebruaris.

Paar aastat olen olnud lastega kodune ning seegi kogemus on olnud väga õpetlik, sest lapsed on suurepärased peeglid ning leiavad üles kõik õiged nupud kuhu vajutada. Oma kogemuste põhjalt olen nüüd valmis toetama teisi nende hingamistöö rännakul.

Hetkel õpin Tallinna Ülikoolis lisaks loovterapeudiks ning oma toetusesse võtan kindlasti kaasa ka loovuse jõu ja harjutused, mis aitavad hingamistöös kogetut veelgi paremini mõista ning oma tavaellu integreerida. Minu soovitus
kõigile hingamistööle tulijatele on lihte: luba endal olla toetatud ning usalda oma keha ja oma loovust!